Probiosol

Probiosol . . . . Een unieke concentratie van meer dan 18 miljoen goede bacteriën in 1 ml.

Categorieën: ,

Beschrijving

Probiosol . . . . Een unieke concentratie van meer dan 18 miljoen goede bacteriën in 1 ml.

Toxines en schimmels die zich ophouden in de darmflora zijn de mede veroorzakers van een slechte spijsvertering en zijn tevens de basis voor vele ziektes bij onze duiven.
Deze toxines en schimmels die o.a. door de voeding en verontreinigingen in het lichaam van de duif komen, zijn één van de grootste veroorzakers van de hedendaagse (jonge) duivenproblemen. Duiven met een teveel aan toxines en schimmels in het lichaam zullen slecht ontwikkelen, in het nest al afsterven, met regelmaat dunne mest vertonen, weinig of geen eetlust hebben, slecht presteren, vaak braak neigingen vertonen en veelal verloren gaan op de vluchten. De vele verliezen onder onze duiven worden voor een groot deel veroorzaakt door deze z.g. verteringsproblemen.
Op verschillende proefhokken, waar na het nemen van mestmonsters toxines en schimmels duidelijk in de mest aanwezig waren, bleken de prestaties slecht tot zeer slecht.
De verliezen van de duiven op deze hokken waren abnormaal hoog. Duiven die verloren waren gegaan en na weken terug kwamen bleken in de mest een veelfout van deze toxines en schimmels te bevatten.
Al deze duiven zijn na gebruik van 2 weken Probiosol verlost van deze toxines en schimmels en vertonen weer een uitmuntende conditie.

Probiosol is belangrijk voor een natuurlijke gezondheid en zorgt voor meer natuurlijke weerstand.

Probiosol is leverbaar in flessen van1000 ml. en 2500 ml.

1000 ml€ 12.95
2500 ml€ 25.75